Blog

Anketa zadovoljstva stanovnika za potrebe Studije Integralnog upravljanje kvalitetom u destinaciji

Projekt IQM Destination Zlatna Slavonija koji obuhvaća certificirane turističke subjekte unutar Požeško-slavonske županije i lokalne turističke zajednice Grada Požege, Grada Pakraca, Grada Lipika, Grada Kutjeva, Grada Pleternice i Općine Velike već drugu godinu za redom objedinjuje dionike u destinaciji, pokreće umrežavanja, ukazuje na novosti u turizmu, nude podršku i smjernice i na taj način kvalitetnom vizijom destinacije valoriziraju zajedničke vrijednosti. 
 
 

 

Na početku projekta IQM destination Zlatna Slavonija, kojim pratimo kvalitetu u turizmu na području cijele Požeško-slavonske županije, pokrenuli smo anketu za sve stanovnike kako bismo saznali trenutno stanje turizma u destinaciji. 
 
U protekle dvije godine postavili smo standardne operativne procese za svako od područja turističkih subjekata u destinaciji Zlatna Slavonija. 
U tijeku je izrada Studije za integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji, u cilju podizanja kvalitete u svim segmentima koji utječu na kvalitetu usluge i proizvoda u turizmu. 
 
Molimo Vas da odvojite otprilike 7 minuta kako biste se ispunjavanjem ankete uključili u projekt i pomogli da Vaše mišljenje uključimo u novu Studiju integralnog upravljanja turizmom Požeško-slavonske županije. Anketa je anonimna, ne koristimo Vaše osobne podatke. 
 
Anketa je na linku https://www.surveymonkey.com/r/7RXJQCY  
 
Hvala Vam unaprijed!
 
Turistička zajednica Grada Požege