21
Srijeda, 19:30 Lipanj 2017.
Manifestacija
prije 2 godine (21. lipanj 2017. – 22. lipanj 2017.)

Ivanjski krijes i izbor za Miss Požeško-slavonske županije

Nakon programa izbora za Miss Požeško slavonske županije i svečanog paljenja krijesa sugrađane i goste očekuje besplatan koncert grupe "VATRA" na Trgu Sv. Trojstva

Na najduži dan u godini, 21. lipnja kad Požežani već tradicionalno pale Ivanjski krijes na glavnom gradskom trgu i otvaraju sezonu ljetnih događanja u Požegi čime započinje Požeško kulturno ljeto. Ove godine uz paljenje krijesa očekuje vas Izbor za Miss Požeško slavonske županije i veliki koncert Vatre.

 

U programu Izbora za Miss Požeško slavonske županije, osim nastupa prekrasnih misica, očekuje vas i nastup plesača Scenskog studija ARTina, UO Plesne radionice Ilijane Lončar, te nekoliko glazbenih nastupa koji će dodatno uveseliti večer.

 

Uz Izbor za Miss pokrenut je i humanitarni projekt "Njegujmo život" s obzirom na to da Direkcija Miss hrvatske slavi 25 godina postojanja u suradnji s udrugom Debra koja brine o djeci "leptirima". Večer će dodatno začiniti vina Kutjevo koja su u svrhu ovog projekta napravili dodatnu ediciju Kutjevačkog rosea s posebno dizajniranom etiketom koju je osmislio modni dizajner Iggy Popović u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljec - Holly Style.

Uz već tradicinalnu ceremoniju proglašenja Velikog Grgura Društvo sveti Grgur će ove godine uz novu Miss Požeško slavonske županije zapaliti krijes.

 

Nakon svečane ceremonije paljenja krijesa slijedi veliki koncert grupe Vatra koji je besplatan za sve posjetitelje.

Lokacija
Podijelite ovo događanje