29
Subota, 17:00 Lipanj 2019.
Manifestacija
prije 1 godinu (29. lipanj 2019. – 29. lipanj 2019.)

11. Požeška Krigla

Restoran Stari Fenjeri • Restoran Stari Fenjeri Požega , Turnić 2/a

Krigla nudi preko 40 vrsta domaćih i craft piva iz svih krajeva zemlje, gastro specijalitete ugostiteljstva, live glazbu te mogućnost roštiljanja, kampiranja (petak/subota/nedjelja) kao i druženje sa pivarima i pivopijama iz cijele Hrvatske ali i šire.

UDRUGA PIVARA POŽEGA poziva vas na ljetnu 11. Požešku Kriglu

◤ UGRABI ULAZNICE DOK IH JOŠ IMA ◢
Požeška Krigla je manifestacija za koju se uvijek traži karta viška. Broj ulaznica je ograničen, zato požurite u nabavku svoje. Cijena kotizacije za posjetitelje je 100 kn i uključuje livadu za kampiranje, festivalsku čašu, piva u neograničenim količinama, besplatnu večeru te uživanje u live nastupu rock bendova.

Ulaznice su u prodaji na sljedećim lokacijama:
Caffe bar Koloseum (Hrvatskih Branitelja 1)
Pivnica Slawoner (A. Stepinca 1)
Caffe bar Birc (Osječka 19)
Caffe bar Beertija (Orljavska 8)
Caffe bar Sax (Trg. Sv. Trojstva 5)
Stari Fenjeri (Turnić)
Caffe bar Frenky (kod Rafe, sajmište)
Sve za pivo (Sl. Brod)

 ◤ REZERVACIJA ULAZNICA ◢
S obzirom da se ulaznice u pretprodaji prodaju uglavnom u Požegi, online rezervacija namijenjena je samo za goste izvan Požege. Rok za rezervaciju ulaznica je 22.06.2019.. Mail za rezervaciju ulaznica je: udrugapivarapz@gmail.com

◤ LOKACIJA ◢
Prošlogodišnji prostor Starih Fenjera u Turniću pokazao se kao odlična lokacija za održavanje i ovogodišnje Krigle. Ugodan prirodni ambijent, puno šume, ribnjaci te gomile drugih razloga zbog kojih ćete se osjećati ugodno. Restoran u subotu ne radi uslugu hrane za druge zbog pripremanja hrane za posjetitelje festivala. Stari Fenjeri (https://www.facebook.com/pages/Stari-Fenjeri/221894577946295)

◤ IZLAGAČI PIVA ◢
Još smo u procesu dogovaranja s mnogim craft pivovarama iz Hrvatske i regije za sudjelovanje na Krigli. Popis ćemo naknadno ažurirati.

◤ KONCERT ◢
RITAM BEND (Požega)
ROCKERI (Nova Gradiška)

Grupa Ritam Band Požega naši su prijatelji i rado viđeni gosti na Krigli. Ujedno i prvi bend koji će nam davati ritam i melodiju dok ispijamo pive na ovogodišnjoj manifestaciji. O njima već dosta znamo i drago nam je da ćemo ih opet gledati na pozornici Krigle. Rockeri su bend iz susjedne Nove Gradiške, idealan za posjetitelje Krigle jer dečki znaju zabaviti šaroliki spektar ljudi. Od Beatlesa i Hendrixa, preko Clasha, Gunsa, Maidena pa sve do Hladnog Piva, Azre, Sarsa... ma za svakog će se naći ponešto. Info o bendovima: https://www.facebook.com/gruparitam.pozega/ https://www.facebook.com/RockeriBand/

◤ PRIJAVA DOLASKA PIVARA ◢
Kuhaš pivo? Masa pivoljubaca na krigli jedva čeka probati tvoje pivo. Ako želiš prezentirati svoj pivski rad javi se na mail udruge (udrugapivarapz@gmail.com) kako bi pokrenuli proceduru prijave. Rok za prijavu pivskih kegova je do 22.06.2019. BITNO: preferiramo pivske "kegove", flaširano pivo izbjegavamo iz tehničkih razloga (hlađenje, staklena ambalaža itd.) Donositelji vlastitog pivskog KEGA ne plaćaju ulaznicu.

Organizator
Internetska stranica
Lokacija
Podijelite ovo događanje