Novosti

Dobrodošli na naše nove internet stranice

Dragi naši posjetitelji, partneri i prijatelji Grada Požege, želimo vam dobrodošlicu na naše nove internet stranice!

Vrijeme u kojem živimo konstanto je izloženo novim tehnologijama pa se tako i način prenošenja informacija konstanto izmjenjuje, usavršava, te prilagođava. Sve veća upotreba pametnih telefona i tableta jednostavno je "natjerala" svaku informaciju da im se prilagodi. TZ Grada Požege odlučila je biti u korak s vremenom te na moderan i adekvatan način prezentirati svoju ponudu i svoje aktivnosti, te ih, naravno, prilagoditi novijim tehnologijama kako bi se olakšao pristup informacijama.

Pred Vama je upravo rezultat našeg truda, nove internet stranice koja predstavljaju jedan moderan, vizualno upečatljiv i funkcionalan pristup informacijama koje nudimo. 

Stranice su prilagođene onima koji ih najviše i pregledavaju: turistima, pa su tako glavni fokus na stranicama nadolazeći događaji u gradu koje posjetitelj može obići za vrijeme svog boravka u gradu. Naravno, stranica sadrži i informacije zbog kojih bi posjetitelj poželio doći, istražiti i upoznati grad (što vidjeti, gdje otići, kako se zabaviti, gdje jesti, gdje odsjesti...).

Sva ponuda na stranici je dostupna na dva jezika - hrvatskom i engleskom, a po prvi put se na engleski dio stranice dolazi i preko nove adrese: www.visit-pozega.com koja će ujedno biti početak stvaranja jedinstvene i najopširnije ponude požeškog turizma stranim posjetiteljima.
 
Vjerujemo da će Vam se novi dizajn i koncept svidjeti te da ćete nas posjećivati sve češće i sudjelovati u daljnjem razvoju naše stranice s Vašim komentarima, pohvalama, kritikama, ali i sudjelovati u kreiranju novih događaja u našem gradu.