Novosti

Aurea Fest Požega - upute za odgovorno ponašanje

Kroz sva tri dana posjetitelji će moći ući na prostor parkirališta Trga Sv. Trojstva ukoliko unaprijed osiguraju ulaznice na

linku https://aurea-fest.com/ulaznice/

Ono što je važno pri održavanju profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa na otvorenim prostorima jest da je razmak između posjetitelja i izvođača nasceni 4 m, da je važna fizička udaljenost između sudionika od 1,5 metara, razmak na pozornici.

Prema veličini prostora na kojem se odvija program mora se poštivati ta fizička udaljenost prilokom ulaska, kretanja i boravka u prostoru. Prostor ćemo tako osigurati da udovoljava tehničkim i sigurnosnim uvjetima.

Samim time broj posjetitelja koji će biti unutar prostora će biti ograničen. Dio će biti sjedećih mjesta, a istočni dio parkinga će biti osiguran za stojeće pozicije, visoki stolovi.

Važna je i pojačana higijena. Dezinfekcija ruku na ulasku u prostor.

Osigurat ćete svoje mjesto prijavom na online rezervaciju ulaznice, nakon toga doći po svoju ulaznicu u TU TZ Grada Požege i tada na ulazu ući s tom ulaznicom gdje će vas dočekati na ulazima službene osobe i pronaći vas na popisu.

Za posjetitelje nisu potrebne maske na otvorenom.

Jasno je da je važno da ipak svatko bude odgovoran za sebe i prati svoje stanje.

Prema tome mi ćemo imati evidenciju sudionika i osoblja radi lakšeg praćenja kontakata i dostavljanja evidencije teritorijalno nadležnoj služni civilne zaštite.

Svi pružatelji usluga, službene osobe organizatora imat će maske, osim naravno izvođača.

Za sve ostale je važno držanje razmaka, dezinfekcja i vlastita odgovornost.