Novosti

POŽEGA Održane sjednice Vijeća i Skupštine Turističke zajednice Grada Požege – koje manifestacije nas čekaju iduće godine?

Održana je skupština Turističke zajednice Grada Požege na kojoj je prihvaćen Plan i program rada za 2017. godinu. Planom je predviđen iznos ukupnih prihoda od 944.400 kn, a raspoređeni su na prihode od boravišne pristojbe, prihode od turističke članarine, prihode iz proračuna grada za programske aktivnosti, prihode za funkcioniranje ureda, višak prihoda iz prethodne godine, prihode od donacija te na ostale prihode.

Direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak predstavila je Plan manifestacija za 2017. godinu koje će se održati prema sljedećem rasporedu: 21. siječnja Vincelovo, 28. veljače Maškare, 12.ožujka Grgurevo, 1. svibnja Požeški kotlić, 27. svibnja Požega zdravi grad, 16. lipnja Kulenijada, 21. lipnja Ivanjski krijes, a potom i Požeško kulturno ljeto koje će trajati do 1. kolovoza, 27. kolovoza Aurea Fest Požega 2017., 1. rujna Fišijada, 4. studenoga Okusi jeseni, 17. prosinca Božićni humanitarni koncert i 31. prosinca Doček Nove Godine.
Požeški gradonačelnik Vedran Neferović, ujedno i predsjednik TZ-a Grada Požege, ukratko je predstavio nove turističke projekte za nadolazeće razdoblje, koji će za cilj imati predstavljanje Požege kao grada okusa u sva četiri godišnja doba.
Skupštini Turističke zajednice prethodila je sjednica Vijeća TZ na kojoj se raspravljalo o nadolazećim događanjima kao što su Božićni humanitarni koncert, Božićni sajam i doček Nove godine, ali i poslovanju u proteklih nekoliko mjeseci.(izvor:Grad Požega)