Novosti

Fotkaj se, skupi lajkove, podijeli trenutak i osvoji večeru na Zlatnom Lugu!

TZ Grada Požege u vrijeme adventa organizira simpatično fotografiranje s okvirom POŽEGRAM koji nosi naziv „Podijeli trenutak“. 

Prvo fotografiranje bilo je 3. prosinca na Trgu Sv. Terezije poslije paljenja 2. Adventske svijeće, a sljedeće fotografiranje bit će 15. prosinca na Božićnom humanitarnom sajmu u dvorištu OŠ Antuna Kanižlića od 11:00 - 12:00 sati  te u vrijeme Božićnog sajma od 21.12 .- 24.12. na Trgu Sv. Terezije.

Fotografije će biti objavljene na Facebook i Instagram profilu TZ Grada Požega, a fotografija koja skupi najviše lajkova osvaja večeru na Zlatnom Lugu za sve na slici koju poklanja TZ Grad Požega. Dijelimo trenutak i fotkamo se  do 24. prosinca, a 31.12. objavljujemo fotografiju s najviše lajkova.

Poklon bon će se moći preuzeti na Dočeku Nove godine u pješačkoj zoni ili naknadno u Turističkoj Zajednici Grada Požege, Antuna Kanižlića 3.

Fotkaj se, skupi lajkove, podijeli trenutak  i osvoji večeru na Zlatnom Lugu!

Vaše fotografije možete vidjeti, lajkati i dijeliti na :
1.Facebook profilu – Turistička zajednica Grada Požege (https://web.facebook.com/Turisti%C4%8Dka-Zajednica-Grada-Po%C5%BEege-649156605123255/?fref=ts )
2. Instagram profilu  - TZ_Grad_Požega  (https://www.instagram.com/p/BNmDWVcBD8I/)

www.rva.hr