30
Subota, 21:00 Srpanj 2016.
Koncert
prije 3 godine

Žestoko protiv vrućine X

Tom Klub Požega , Alojzija Stepinca 1

Desetu godinu za redom, u sklopu Požeškog kulturnog ljeta, udruga KAMP organizira manifestaciju koja promovira žestoku metal, punk i rock glazbu. Za desetu inačicu smo se potrudili obogatiti program posebnim gostima. 

 

ŽESTOKO PROTIV VRUĆINE pt. 10
30. 07. 2016. • TOM KLUB POŽEGA • ULAZ BESPLATAN

GLAZBENI PROGRAM:
DICKLESS TRACY (Slovenija)
Dickless Tracy su naši stari dobri prijatelji. Kumovi koji skoro 20 godina deru istu priču i ne posustaju. Radi se o pravom underground bendu koji štuju old school death grind i iza sebe imaju 3 albuma, mnostvo koncerata i albuma a osim puno brzine i brutalnosti, specifični su i po zanimljivom humoru njihovog frontmena. Dickless Tracy su prije 9 godina nastupali na požeškom ŽK festivalu na Vilarama a sad konačno dolaze odraditi po prvi put i klupsku svirku. Baba grind!
INFO: https://www.facebook.com/dicklesstracygrind

ESSENCE (Split)
Napokon i u TOM stiže jedan od najdugovječnijih "teških" bendova s ovih prostora. Oformljen davne 1998.g ESSENCE je bend baziran na autorskom radu koji kroz posljednja 4 albuma dokazuje kako se ipak isplati tražiti svoj zvuk umjesto toliko prisutnog kopiranja i recikliranja tuđe muzike. Pjesme koje kroz mnogobrojne promjene ambijenta , nebrojene „čudne“ riffove, urlike i kompleksne bubnjarske dionice stvaraju u najmanju ruku doživljaj ugodne šizofrenije nisu nikog ostavile ravnodušnim pa neće ni Vas. Mješavina je to stilova koji su u neku ruku nespojivi, a kad bi ih se trebalo definirati možda bi se moglo reći da se radi o nekakvom spoju hardcore-a i progresivnog metala koju oni sami u šali zovu „math`n`roll“ . Dođite i poslušajte kako "domaći" bend može zvučati "strano i svjetski" jer inovacija je uvijek bolja od imitacije!
INFO: https://www.facebook.com/ESSENCE-Split-127898460560391

PETAR PUNK (Bjelovar)
Petar Punk je bend iz Bjelovara nastao 2007. godine od članova bjelovarskih punk, rock i blues bendova s početka i kraja devedesetih (Krampussy, Dirty Drunken Dogs, K.U.M, K.r.a.a.m, Žuti Kaputi, Otpisani, Mojo Run...). Bend je orijentiran ka punk rocku i svira autorske stvari. Do sada je izdao tri demo albuma. Mladići koji se s vremenom iz ulične bande pretvaraju u iskusnu diverzantsku supinu! Sve su poznatiji a slušaju se i u požeškim krugovima. Nitko iz benda ne pije :-)
INFO: https://www.facebook.com/petar.punk/

STEN MOL (Varaždin)
Bend Sten Mol iz Varaždina nastao je u ljeto 2014. godine. Isprva je bend bio instrumentalan, a sastojao se od četiri člana. Sten Mol svira Stoner rock s elementima dooma, a glazbeni utjecaji su Kyuss, Tool, Black Sabbath, Electric Wizard, QOTSA, itd. Bend je snimio demo snimke i dovršava prvi i ujedno tematski album pod nazivom "When even Gods fly blind".
INFO: https://www.facebook.com/StenMolOfficial/
+
FERRAGOSTO TOMBOLA
(ulaznice, majice, badgevi, ...)
+
DJ KKTZ
(all night classics)

SURADNICI / SPONZORI:
Turistička zajednica Grada Požege
Ministarstvo Kulture RH
Datis
Ožujsko Pivo
Ferragosto JAM Festival

Organizator
Lokacija
Podijelite ovo događanje