02
Subota, 21:00 Siječanj 2016.
Koncert
prije 4 godine

Tempest + STIM + Junkyard Dog

Tom Klub Požega , Alojzija Stepinca 1

Nova godina afterparty! Besplatna rakija uz kupnju ulaznice i tri vrhunska domaća benda. Samo u Tom Klub Požega!

STIM - groove/thrash

Stim je peteročlani metal bend iz Varaždina. Sviraju netipičnu mješavinu oldschoola i modernog metala, melodične dual gitare i metalcore breakdownovi, s naglaskom na groove i česte promjene tempa. Postava je nestandardna bubnjevi-bass gitara-ritam gitara/vokal s dodatkom dvije lead gitare koje zvučnoj slici benda daju veliku širinu i raznolikost. 2015. su izdali album prvijenac "Primal", i trenutno punom parom rade na novom materijalu koji je prema rječima benda "još brži, još sporiji, melodičniji i brutalniji, jednostavno puno raznolikiji"
FACEBOOK: https://www.facebook.com/stimofficial

Junkyard Dog - metal

Mladi Požeški bend koji su se više puta iskazali obrađujući neke od najpoznatijih i najžešćih metal pjesama koje su obavezno štivo svake osobe koja voli metal. Sa ponekom svojom stvari i uz navedene obrade, bol u vratu i dobar provod zagarantirani.
FACEBOOK: https://www.facebook.com/JunkyardDogPozega

Tempest - stoner/sludge metal

Tempest je bend osnovan Godine Gospodnje 2014. Turobne i grmovite noći uz nekoliko piva protegnula se priča o osnutku benda. Zahuktala se ideja te pogonjenja čistom strašću i ljubavlju prema glazbi iznjedrila bend. Nakon raznih nedaća i izazova, članovi su se izoštrili, napredovali i evoluirali te su spremni sa svojim pjesmama pokoriti prostore Hrvatske, ali i šire. Svirajući stoner/sludge i iskreno uživajući u glazbi koju sviraju, pokušavaju prenijeti što je maksimalno moguće tu ekstazu koji doživljavaju na stageu.
FACEBOOK: https://www.facebook.com/TempestCro

Internetska stranica
Lokacija
Podijelite ovo događanje