09
Subota, 10:00 Studeni 2019.
Manifestacija
prije 1 godinu (09. studeni 2019. – 09. studeni 2019.)

Okusi jeseni u Požegi

Okusi jeseni u Požegi

Pješačka zona, 9. studenog 2019., 10:00- 14:00 sati

Očekuje vas zabavni program uz TS Zlatna dolina

Veliki jesenski sajam i obred krštenja vina

Srdačno vas pozdravljam ispred Turističke zajednice Grada Požege.

Turistička zajednica Grada Požege u subotu 9. studenog organizira manifestaciju Okusi jeseni u Požegi.

Pozivamo sve naše posjetitelje i sugrađane na ovu manifestaciju uoči Martinja, na kojoj nas očekuje ceremonija obreda kršenja mošta u vino koji će voditi Boris Benčić.

A na prijedlog Udruge vinara i vinogradara Stjepan Koydle ove godine je kum dugogodišnji vinski kardinal Vlado Bauer.

Kako ove godine udruga slavi 52 godine svog postojanja sve posjetitelje pozivaju 8. studenog na degustaciju mladih vina požeških vinogradara od 19 sati u podrumu Udruge Kanižlićeva 3.

Ove godine na manifestaciju i jesenski sajam prijavljeno je pedesetak izlagača iz cijele Slavonije, Baranje i Srijema s domaćim proizvodima, zimnicom, medom, sokovima, slasticama, suvenirima, rukotvorinama, prirodnim čajevima, suhomesnatim proizvodima…

Ove godine na Okusima jeseni s nama je i Pčelarska udruga Zlatna dolina koja ove godine održava 10. županijsko ocijenjivanje meda te će dodijeliti priznanja najbolje ocjenjenim pčelarima.

Od 10 sati za sve naše posjetitelje organiziramo uz Udrugu vodiča Požeško slavonske županije besplatan razgled grada koji održavamo već 6. godinu za redom kako bi našim sugrađanima omogućili da što bolje upoznaju svoj grad. 

Stoga dođite i posjetite Okuse jeseni u Požegi, degustirajte vino, kupite domaće proizvode i prošećite gradom uz turističkog vodiča.   

 
Lokacija
Podijelite ovo događanje