20
Nedjelja, 19:00 Prosinac 2015.
Koncert
prije 4 godine

Božićni koncert Bisernice i prijatelja

Tamburaški sastav Bisernica i prijatelji već tradicionalno poklanjaju koncert građanima koji svojim donacijama pomažu jedan humanitarni čin.

Pokažimo veliko srce i ove godine i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tamburaški sastav Bisernica i prijatelji već tradicionalno poklanjaju koncert građanima koji svojim donacijama pomažu jedan humanitarni čin. Tako i ove godine očekujemo preko 1500 posjetitelja koji će uživati u nekim od najvećih tamburaških hitova i hitova popularne glazbe koji će svojim nesebičnim dijelom nekome uljepšati blagdane.

Novac prikupljen na koncertu donirati će se Općoj županiskoj bolnici Požega Odjelu uho, grlo, nos za uređaj za rano otkrivanje upalnih i malignih bolesti.

Nastupiti će uz Bisenicu njihovi gosti: Vigor, Fijaker, Garavuše, Igor Delač, Berny, Prijatelji, Džentlmeni, Kas, Posegana, Cecilija, Veličke legende, Sax.

Koncert počinje u 19:00 sati, a ulaznice možete potražiti kod partnera organizatora, osobno kod TS Bisernica ili u uredu TZ-a Grada Požega.

Organizator
Lokacija
Podijelite ovo događanje