Novosti

Vijeće i skupština Turističke zajednice Grada Požege

Turistička zajednica Grada Požege jučer je u Gradskoj vijećnici održala 4. sjednicu Turističkog vijeća i 4. Skupštinu TZ Grada Požege. 

 

Na sjednicama kojima je predsjedao gradonačelnik Darko Puljašić, vijećnici i članovi Skupštine su prihvatili financijsko izvješće o poslovanju Turističkog ureda u razdoblju od 17. lipnja do 29. listopada 2019., izvješće o naplati boravišne pristojbe i radu eVisitor sustava za 2018.

Prihvaćen je rebalans Plana i programa rada za 2019., Plan i program rada TZ Grada Požege za 2020. godinu, te je raspravljano o aktivnostima u organizaciji manifestacija Okusi jeseni, Adventa u Požege i Dočeka Nove Godine.

Gradonačelnik Darko Puljašić, direktorica turističkog ureda Silvija Podoljak  su izvijestili nazočne o uspješnom predstavljanju Požege na Danima hrvatskog turizma u Slavoniji održanog od 2.-4. listopada, a posebno su naglasili važnost projekta Upravljanje kvalitetom u destinaciji Zlatna Slavonija, koji je u tijeku na području cijele županije kao prvi takav u Slavoniji.